Novi Beograd dao ultimatum srpskom reprezentativcu: Obeštećenje ili sediš na tribinama

Vaterpolo klub Novi Beograd je izgubio dva uzastopna finala Lige šampiona od pro Reka, i ovog leta su odlučili da renoviraju ekipu.

Jedan od igrača koji može da ide je srpski reprezentativac Nikola Jakšić, ali kako je ranije pisano, samo uz obeštećenje koje iznosi 150 hiljada evra.

Ono što je novo je da Jakšića možda sačeka sudbina Dušana Mandića koji je presedo polu sezonu na tribinama pošto je izbačen iz ekipe.

Naime, direktor kluba Slobodan Soro je dao ultimatum bivšem igraču Partizana.

Nismo zadovoljni pokazanim i to je razlog zbog čega dajemo Jakšiću mogućnost da promeni sredinu. Ovo je cena, mislim da smo dosta uložili, a nismo dobili očekivano. Ako ne nađe klub, Jakšiću će biti ispoštovan ugovor i neće nigde da igra, poručio je za Sportklub Soro pa dodao da Jakšić ima priliku da se vrati u tim:

Tu je celo leto, neka se pokaže. Možda nas natera da se predomislimo. Ali ovakav, kakav je bio do sada nije igrač kojeg smo očekivali.

Problem kluba sa Jakšićem prvo je počeo kada ga nisu pustili u reprezentaciju što je izazvalo tenziju sa Vaterpolo savezom Srbije, a potom je kulminiralo kada je Jakšić pružio podršku Mandiću kada je saigrač izbačen iz ekipe.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NIJE SAMO POBEDA: Dortmud protiv PSŽ-a obezbedio LŠ i naredne sezone!

Fudbaleri Borusije Dortmund stekli su prednost pred drugi meč polufinala Lige šampiona protiv Pariz Sen Žermena. Golom Niklasa Filkruga slavili...

POVEZANE OBJAVE