ITALIJANI NASTAVLJAJU SA PORAZIMA U ZAVRŠNIM BORBAMA: Španija posle dramatične završnice u finalu Lige nacija! (VIDEO)

Fudbaleri Španije boriće se za trofej Lige nacija pošto su u polufinalu u veoma neizvesnoj utakmici savladali Italijane sa 2-1.

Utakmica je počela veoma efikasno, a zatišje je u dramatičnoj završnici prekinuo prvotimac Espanjola Hoselu.

Već na samom startu je bilo veoma zanimljivo, pošto je Furija povela u 3. minutu golom Džeremija Pina. On je iskoristio nepažnju Italijana i ukrao loptu pred šesnaestercem, što nije propustio da donese prednost od 1-0.

Radost ipak nije trajala dugo, pošto je već u 11. minutu sa bele tačke rezultat poravnao Ćiro Imobile. On je bio sigurni egzekutor, pošto se golman Atletik Bilbaa Unai Simon bacio na drugu stranu. Tome je prethodilo igranje rukom u šesnaestercu.

Veliku radost Špancima doneo je Hoselu u 88. minutu, kada ga je lopta pogodila i nasamarila Donarumu, koji je bio potpuno nemoćan.

Finale je na programu 18. juna, a za trofej će se Španija boriti protiv Hrvatske, koja je juče bila bolja od Holandije posle produžetaka.

Seniorska reprezentacija Italije je tako nastavila niz poraza njihovih predstavnika u završnicama važnih takmičenja, posle Fiorentine u Ligi Konferencija, Intera u Ligi šampiona, Rome u Ligi Evrope i mlade reprezentacije na Mundijalitu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BIVŠI DIREKTOR AO: Nakon svega što je Đoković prošao, odajmo mu poštovanje

Srpski teniser Novak Đoković godinu je počeo na Junajted kupu. Od tada je vukao povredu i stigao ipak do polufinala...

POVEZANE OBJAVE