Ivanović posle drugog poraza: Ne menja se naš osećaj da možemo da osvojimo ABA ligu

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su i u drugoj utakmici finalne serije regionalne ABA lige od Partizana, pa se nelaze u veoma teškoj poziciji pred okršaj/e u Pioniru, u kom će biti odmaćini na dve utakmice, ukoliko uspe da produži seriju.

Utiske nakon utakmice izneo je trener crveno-belih Duško Ivanović.

Čestitke Partizanu, iskoristio je prednost domaćeg terena i vodi 2-0. Igrali smo večeras daleko bolje u prvom poluvremenu, imali smo šanse da pobedimo, ali smo darovali pobedu Partizanu nekim promašajima i naročito sa padom u odbrani u drugom poluvremenu. Ali dobro, 2-0, igra se do tri, sada se igra kod nas, ništa to ne menja, ni naš filing da možemo da pobedimo i osvojimo ABA ligu, poručio je trener Zvezde.

On je istakao i šta je presudilo večerašnju utakmicu.

Večeras nam je nedostajao dobar završetak akcija, promašili smo tri četiri zicera i pala je koncentaracija u odbrani i zaboravili smo da utakmica traje 40 minuta, naročito u odbrani, smatra Ivanović, koji je objasnio i zašto ima veru u preokret.

Strašno verujem mojim igračima. Znam kako mogu da igraju, znamo da možemo da pobedimo Partizan i to stvarno i iskreno mislim. Ako neko hoće da osvoji finale, ne može da ima sumnje da će da pobedi. Ni ja ni moji igrači. Nemamo sumnje, jasan je bio strateg crveno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Peri: Sve vreme sam mislio na Dejana Milojevića

Košarkaš Unikahe Kendrik Peri proglašen je za MVP-a turnira u Beogradu. - To što sam MVP biće naslov u novinama,...

POVEZANE OBJAVE