Jedan od najboljih otkazao igranje za reprezentaciju Srbije

Vaterpolo reprezentacija Srbije biće značajno oslabljena ovog leta kada ih očekuje Svetsko prvenstvo, Svetski kup i kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Naime, jedna od najboljih igrača Srbije Dušan Mandiće je tražio da propusti ovogodišnje reprezentativno okupljanje, posle loše epizode u Novom Beogradu.

Tačno je, Mandić nije na pripremama i na sopstveni zahtev oslobođen je svih akcija ovog leta, rekao je Jugoslav Vasović i dodao:

-Mandić je još ranije napisao pismo u kojem kaže, da posle svega što se događalo, nije ni fizički ni psihički spreman za napore koje traže takmičenja u Istanbulu, Los Anđelesu i Fukuoki. Dodao je da je spreman da se posle toga stavi na raspolaganje selektoru za sve što nas čeka u narednoj godini. Prihvatili smo i idemo dalje.

Mandić je izbačen iz ekipe Novog Beograda, zbog čega je propustio drugi deo sezone. Po završetku je potpisao za mađasrski Ferencvaroš.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE