OGLASIO SE I FEDERER POVODOM NOVAKOVOG REKORDA: Sećam se kada smo Sampras i ja imali po 14 titula…

Srpski teniser Novak Đoković izdvojio se kao teniski GOAT pošto je osvojio 23. gren slem titulu na nedavno završenom Rolan Garosu.

Praktično odmah nakon završetka finala čestitke je uputio Rafael Nadal – kog je Srbin ostavio iza sebe – a koji je to potom učinio i u obraćanju na svojoj akademiji.

Međutim, od Rodžera Federera nije bilo ni traga ni glasa. Sada se i to promenilo, pošto se pojavio na medijskom događaju u južnom Londonu, gde je neizbežna tema bila Novakov rekord.

Novak je uradio neverovatnu stvar. Iskreno, to je sjajno za tenis, sjajno je za sport kada tenis piše sopstvenu istoriju kao što smo to radili Serena Vilijams, Rafa, ja i sada Novak. Sjajno je vreme da budeš ljubitelj tenisa, ali i igrač. Sećam se kada sam se pojavio na turu, kada smo Pit Sampras i ja imali po 14 titula. Mislio sam: “Ovo će ostati ovako zauvek”. Onda sam osvojio 15. Došao do 17, a zatim smo gurali jedni druge do 20. Ne sećam se ko je bio prvi. Nakon toga je Rafa dobacio do 22. Sada je Novak nadmašio to sa 23 i čini se da će nastaviti da pomera granice još dugo, što je sjajno. Želim mu sve najbolje, rekao je Federer.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Milojević nakon remija: Evo šta je izjavio trener Zvezde

Fudbaleri Vojvodine i Zvezde odigrali su nerešeno u Novom Sadu u okviru 32. kola Superlige Srbije, a rezultat...

POVEZANE OBJAVE