POMENUO SAIGRAČE IZ MEGE: Maksimalno skromni Jokić otkrio od koga su mu stigle poruke koje su ga iznenadile na konferenciji

Nikola Jokić je sa Denver Nagetsima ispisao istoriju pošto ih je predvodio do istorijske prve titule u NBA ligi.

On je u šampionskoj večeri dao i intervju za TV “Arenasport”, u kome je ostao maksimalno skorman.

Mislim da meni ni sada ovo ne znači ništa. Možda kada završim karijeru, kada završimo naše karijere, onda ćemo se osvrnuti na ovaj momenat. Lep je momenat, emocije… Sve je to u redu. Ali organizacija i tim su doneli trofej. Ne jedan čovek, na zemlji je ostao Jokić i u trenucima najvećeg slavlja.

U nekoliko navrata je pomenuo “odlazak kući”, što je izjavio i prilikom dodele MVP priznanja.

Završilo se, odradili smo posao, možemo ići kući. Osećaj je zaista bio takav. Pritisak je spao, očekivanja su spala. Mnogi su nas videli kao favorite, ali mislim da u finalu nema favorita. Kada su svirali kraj, to su stvari koje sam pomislio. Kada sam video saigrače pored sebe kako se raduju, shvatio sam da je to nešto bitno i veliko za sve nas, otkrio je srpski as.

Na konferenciji nakon poslednje utakmice pažnju je privukla situacija kada je Nikola uzeo telefon da vidi da li mu je stigla čestitka od Novaka Đokovića, ali je morao da ga ugasi jer je bilo mnogo poruka. Sada je otkrio da su među njima bile one od saigrača iz Mege.

Sada sam video poruke. I Varda i Novica. Igrači koji su sa mnom igrali. I Šone Miljenović (Nenad Miljenović) i Vasa (Micić). Svi sa kojima sam igrao u Megi su mi poslali poruku. Zaista smo imali toliko legendi. Stvarno je Srbija jedna košarkaška zemlja. Pre 10, 20, 30 godina uvek smo imali velike igrače. Ne sećam se pre toga. Ali gledao sam snimke, otkrio je Jokić.

Na kraju je otkrio i šta mu je prolazilo kroz glavu kada je dostignut cilj.

Stao sam. Rekoh dobro je, gotovo, idemo kući. Video sam zatim braću, ženu i ćerku da se deru kao da nisu normalni. Brat je sišao i podigao me. Kada sam video reakcije porodice, shvatio sam da smo uradili nešto kao tim, ponovio je srpski centar.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MINHEN TE ZOVE, A MERIDIAN VODI – NA EURO ZA 1€!

Zapleši ritmom fudbalske igre i oseti uzbuđenje, jer Minhen te zove, a Meridian vodi na EURO 2024! Od danas je...

POVEZANE OBJAVE