STIŽE VELIKI TALENAT: Crvena zvezda pojačava i mesto desnog beka

Crvena zvezda je uveliko krenula u sklapanje tima za narednu sezonu, u kojoj će po prvi put imati direktan plasman u Ligu šampiona.

Otuda i veća želja brojnih fudbalera da obuku dres srpskog šampiona. Već su rešena goruća pitanja.

Nakon odluke trenera Bahara da ne računa na kapitena Borjana, ubrzo ja angažovan novi čuvar mreže, a nadomak potpisa je i jedan od najboljih strelaca francuske druge lige.

Međutim, moglo bi da dođe lako i do promena na mestu desnog beka, sa kojim je sve do zimskog prelaznog roka bilo mnogo problema i uglavnom ga je silom prilika pokrivao Strahinja Eraković.

Tokom zime su stigli Argentinac Aleks Vigo i Lazar Nikolić, pa je konkurencija bila više nego dobra. Čini se da je Nikolić opravdao očekivanja, za razliku od Argentinca, za kog postoji mogućnsot da ne ostane u klubu.

Šansu da konkuriše za mesto kraj desne aut linije, kako navodi “Telegraf“, dobiće još uvek maloletni Kosta Nedeljković, koji se odlično pokazao u seniorskom fudbalu igrajući za filijalu Grafičar, koja je bila na korak od promocije u Superligu.

Nedeljković će se naći na prozivci Bahara u ponedeljak, a potom ići na prvi deo priprema i imati šansu da obezbedi mesto u sastavu učesnika Lige šampiona.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DOK IMAJU NAJBOLJEG U PL: Drugi golman Arsenala pred iznenađujućim transferom

Fudbaleri Arsenala u poslednjem kolu Premijer lige igraju sa Evertonom. Mančester Siti ima dva boda više i igra sa...

POVEZANE OBJAVE