SRBIJA OSTAJE LIDER: Crnogorci izborili remi u dinamičnoj utakmici protiv opasnih Mađara (VIDEO)

U sklopu 3. kola grupe G kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo, u kojoj je smešten i naš nacionalni tim, reprezentacije Crne Gore i Mađarske remizirale su bez golova u Podgorici (0-0).

Odlično se domaćin pokazao protiv Mađara, koji su u poslednje vreme veoma opasan protivnik, što su najbolje demonstrirali u najjačoj grupi Lige nacija, kada su dva puta savladali Engleze, a protiv Nemaca upisali pobedu i remi.

Iako inicijativa jeste bila na strani gostiju, više šansi i polušansi je viđeno na strani gde napadaju Crnogorci. Uputili su ukupno 14 šuteva, od kojih je tri išlo u okvir gola, dok su gosti pokušali devet puta, od čega je samo jednom lopta išla u okvir gola.

Posebno je razlika vidljiva bila u prvih 45 minuta, kada su domaći igrači šutirali devet puta, a najviše su se u tom smislu isticali bivši fudbaleri večitih rivala Stevan Jovetić i Vukan Savićević.

Ranije danas remizirale su i dve najgore plasirane reprezentacije iz ove grupe Bugarska i Litvanija u Kaunasu.

Trenutno je Srbija prva u grupi sa 6 osvojenih bodova iz dve utakmice. Drugi su Mađari sa 4 boda na dve odigrane utakmice, koliko ima i Crna Gora na trećoj poziciji, ali uz utakmicu više.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: Vašington zasenio Dončića i Irvinga, Dalas preokrenuo! (VIDEO)

Košarkaši Dalasa poveli su sa 2:1 u polufinalnoj seriji zapadne konferencije protiv Oklahome. Vezali su dva trijumfa, a ovaj nakon...

POVEZANE OBJAVE