KRSTAJIĆ POSLE BLEDOG REMIJA: Uradiću sve da se što bolje spremimo za Srbiju

Fudbaleri Bugarske nastavljaju sa bledim partijama i pred utakmicu sa Srbijom u Razgradu.

Danas su došli samo do remija na gostovanju Litvaniji, iako su 75 minuta igrali sa igračem više, u utakmici koja je bila možda i ključna za opstanak u trci za plasman na najveću evropsku smotru.

U utorak će Mladen krstajić imati poslednju šasnu da obezbedi kakvu-takvu nadu, a prema najavama, verovatno i svoj opstanak na klupi. Protivnik – njegovi bivši izabranici koje je predvodio na Svetskom prvenstvu u Rusiji – reprezentacija Srbije.

Krstajić je izneo svoje utiske nakon današnjeg remija.

Ne mogu da zamerim igračima, dali su maksimum. Možda je bilo malo konfuzije u prvih 15 minuta i pritiska. Međutim, kako je utakmica tekla dalje, igrali smo dobro, ofanzivno. Imali smo 24 šuta na gol, 20 kornera – jednostavno nismo bili u stanju da postignemo gol. Ne mogu da zamerim momcima ništa, naglasio je Krstajić.

Govorio je i o predstojećoj utakmici protiv reprezentacije svoje zemlje.

Ova ekipa je mlada, ima 22 godine u proseku. Ne može ništa preko noći da se pravi. Naravno da ću uraditi sve da se što bolje pripremimo psihološki i da što više rasteretimo momke za utakmicu protiv Srbije, rekao je selektor Bugarske.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NA PRAGU SU FINALA LŠ: Borusija saopštila vest, rastanak sa Markom Rojsom!

Fudbaleri Borusije Dortmund pobedili su PSŽ sa 1:0 u prvom duelu polufinala Lige šampiona. Obezbedili su praktično i učešće u...

POVEZANE OBJAVE