Lebron Džejms prozvao Lejkerse

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms imao je oštru poruku na račun buke koja je došla iz Denvera.

Naime, trener Nagetsa Majk Meloun je nedavno ismejao izjavu Džejmsa u vezi sa njegovim odlaskom u penziju a koju je najbolji strelac u istoriji NBA lige izneo nakon što je njegov tim poražen u finalu Zapadne konferencije upravo u duelima sa Denverom.

-Govoreći o Lejkersima, ovo su najnovije vesti. Razmišljam o penziji, rekao je Meloun koji je tako uzburkao javnost, a sve je doživelo kulminaciju kada ga je ne proslavi titule u Denveru voditelj programa izjavio, u prenesenom značenju, da Meloun poseduje Lejkerse.

To je bilo dovoljno za Džejmsa da se javi iz Evrope gde je trenutno prisutan na 100. po redu izdanju trke 24 časa u Le Manu.

-U Evropi sam poslednjih nekoliko nedelja, gledam svoja posla i čujem da sam vam toliko na pameti? Mislim, kapiram zašto. Molim vas, učinite da biti igrač ponovo postane kul. Uživajte u svetlosti, ali znajte da sam ja Sunce. Ja ostajem tu zauvek, stoji u njegovoj objavi na Instagramu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UBEDLJIVA POBEDA: Porto posle 40 godina dobio novog predsednika!

Fudbaleri Porta ove sezone neće osvojiti titulu prvaka države. Večeras igraju derbi sa Sportingom koji će osvojiti izvesno taj trofej. Nakon...

POVEZANE OBJAVE