NIŠTA OD POVRATKA U ZVEZDU: Reprezentativac Srbije odlazi u Grčku!

Srpski fudbalski reprezentativac Filip Đuričić uskoro će raskinuti ugovor sa Sampdorijom, koja je ove sezone bila ubedljiivo najgori tim u Seriji A i ispala iz iste.

Ovu informaciju je preneo dobro pouzdan izvor kada je reč o transferima u vezi sa italijanskim fudbalom Đanluka Di Marcio, koji je otkrio i narednu destinaciju srpskog ofanzivnog veznog fudbalera.

To će izvesno biti grčki Panatinaikos, kome je u upravo završenoj sezoni zamalo izmakla šampionska titula, a koji predvodi Đuričićev zemljak Ivan Jovanović.

Navedene su čak i pojedinosti, pa se tako zna da će ugovor biti dvogodišnji za platu od 1.500.000 evra godišnje.

Ovo automatski znači da se reprezentativac neće vratiti u redove Crvene zvezde, koju je napustio kao veoma telentovani omladinac. U prethodnom periodu je postojala takva namera čelnika srpskog šampiona.

Đuričić je u završenoj sezoni upisao 3 pogotka na 34 odigrane utakmice, a sada će se pridružiti Filipu Mladenoviću, koji je takođe potpisao za atinske Zelene posle nekoliko dobrih sezona u Legiji.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zidan već odbio jednog velikana?

Fudbaleri Bajerna imaju lošu sezonu iza sebe pošto su izgubili titulu posle 11 godina, ali je mogu koliko-toliko spasiti...

POVEZANE OBJAVE