ŠOKANTNI DETALJI IZ ŽIVOTA – Nećete verovati kako se sve zabavljao popularni Majkl Džordan

Kada govorimo o NBA ligi devedesetih godina prošlog veka, postoji samo jedan čovek koji je obeležio tu epohu!

Majkl Džordan je doneo Čikago Bulsima šest titula prvaka NBA lige, dok je pet puta proglašen za MVP-a regularnog dela sezone!

Čikago Bulsi nisu mogli da se zamisle bez popularnog Er Majka! O njegovim košarkaškim poduhvatima već znate dosta, ali da li ste znali kako je Džordan provodio vreme van košarkaške hale?

Vođa čuvene generacije je uživao u zanimljivim kockarskim izazovima! Omiljene igre koje je Majk konzumirao bile su poker, Craps i poznata igra papir, kamen, makaze.

Priča se da je tokom priprema za OI u Barseloni mnogo vremena provodio u poznatim slot klubovima širom Monte Karla.

Prilikom povratka iz Barselone, gde je drim-tim uzeo olimpijsku titulu, opkladio se sa svojim saigračima da će njegov kofer prvi izaći iz aviona. Kasnije su pojedini njegovi saigrači izjavili da je potplatio radnika aerodroma kako bi pobedio u ovoj opkladi.

Ukoliko i vi volite poker ili slot igre imamo savršen predlog za vas! Posetite Meridian i uživajte u najboljoljim igrama u regionu!

Bez obzira da li volite slotove, poker, rulet, blekdžek, live dealer igre, igrice ili kvizove zabava je zagarantovana! Najpopularnije igre na planetarnom nivou čekaju samo na vas!

Ono što Meridian izdvaja u odnosu na konkurenciju jesu igre provajdera Expanse Studios! Ako se opredelite za jedan od slotova popularnog provajdera u igri ste za tri progresivna džekpota, od kojih vam najveći može doneti MILIONSKE DOBITKE!

Ono o čemu ste oduvek maštali – postaje stvarnost. Da biste učestvovali u ovoj akciji potrebno je da se registrujete, preuzmete bonus od 4.000 RSD koji automatski dobijate nakon verifikacije naloga, a onda da vaša prva uplata bude u iznosu od 500 DINARA ili više od toga.

Nakon uplate depozita ktoz opciju “SLOT BONUS” otvarate prozor u kojem će vam biti omogućeno da odaberete cifru sa kojom ćete učestvovati u promociji.

Kada jednom odaberete željeni iznos osvajate bonus od 100% iznosa sa kojim učestvujete u promociji! Maksimalan iznos bonusa koji možete osvojiti je nestvarnih 120.000 DINARA!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MUČIO SE SA POVREDAMA: Kurtoa konačno na terenu!

Nakon remija sa Bajernom u polufinalu Lige šampiona, fudbaleri Real Madrida okreću se obavezama u prvenstvu. Sutra dočekuju ekipu Kadiza....

POVEZANE OBJAVE