Obradović posle poraza: Nismo kontrolisali emocije, direktor ABA lige je sve video, to su viđeni scenariji

Košarkaši Partizana nisu iskoristili prvu meč loptu pošto su u trećem meču finalne serije poraženi 91:78 od Crvene zvezde.

Posle meča Željko Obradović je čestitao rivalu na pobedi.

– Želim da čestitam ekipi Zvezde na zasluženoj pobedi, odigrali su poslednju četvrtinu bolje od nas, tri četvrtine smo bili egal. Glavni problem je što nismo kontrolisali emocije i imali previše izgubljenih lopti, Zvezda je imala više poseda, 2:1 je u seriji, imamo utakmicu u utorak, pa još jednu kod nas. Rekao sam momcima da je sve u redu, idemo dalje.

Meč je kasnio zbog incidenata.

– Ne znam da li je palo nešto na teren, ali mnogo je lošije to što se desilo pred početak, igračima nije bilo dozvoljeno da se zagreju, to su neki već viđeni scenariji. Bio je direktor ABA lige, sve je video, to je bilo gore. A to što se tada desilo, nije trebalo da se reaguje na takav način.

Meč je izgubljen u četvrtom periodu.

– Rekao sam već da je četvrta četvrtina presudila, Zek, Dante, Lesor su imali problema sa faulovima, tražili smo rešenja, nismo ih našli, imali smo mnogo izgubljenih lopti, deset čak.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: MVP kandidat Šaj briljirao, Oklahoma nadomak pobede u seriji (VIDEO)

Košarkaši Oklahome nastavili su sa odličnim partijama i u postsezoni NBA lige. Večeras su poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE