SENZACIONALNO!!! OVDE TE ČEKA 50.000 POKLON SPINOVA – preuzmi svoj deo!

Tragate za zanimljivom slot avanturom? Uživate u festivalu fantastičnih bonusa? Dobro došli na Expanse Spinomaniu u Meridianu, zabavite se sve do 22. juna!

Počela je treća faza ove fantastične promocije u kojoj vam se pruža mogućnost da se izborite za vrhunsku dozu poklon spinova!

Tokom ove faze takmičenje se održava u najvećem pogođenom pojedinačnom spinu. Drugim rečima, što veća pogođena kvota povećava vaše šanse za nestvarne dobitke!

Postavite svoje uloge na minimum 25 DINARA po spinu, neka zabava počne. Nagrade će osvojiti 100 najboljih igrača na listi, dok će šampion osvojiti 500 POKLON SPINOVA!

Pridružite se najvećoj junskoj slot žurki, ekskluzivno u Meridianu!

Ako još uvek nemašte korisnički nalog u Meridianu, pravo je vreme da se REGISTRUJETE.

Ono o čemu ste oduvek maštali – postaje stvarnost. Da biste učestvovali u ovoj akciji potrebno je da se registrujete, preuzmete bonus od 4.000 RSD koji automatski dobijate nakon verifikacije naloga, a onda da vaša prva uplata bude u iznosu od 500 DINARA ili više od toga.

Nakon uplate depozita ktoz opciju “SLOT BONUS” otvarate prozor u kojem će vam biti omogućeno da odaberete cifru sa kojom ćete učestvovati u promociji.

Kada jednom odaberete željeni iznos osvajate bonus od 100% iznosa sa kojim učestvujete u promociji! Maksimalan iznos bonusa koji možete osvojiti je nestvarnih 120.000 DINARA.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZBOG GOSTUJUĆIH NAVIJAČA: Neočekivan potez jednog od vlasnika File

Košarkaši Filadelfije gube od Njujorka sa 3:2 u seriji prve runde plej-ofa NBA lige. Već u noći između četvrtka i...

POVEZANE OBJAVE