ANTIĆ PO PREDSTAVLJANJU: Želim da navijači dođu u što većem broju

Srpski fudbaler Nikola Antić pojačao je danas Partizan.

Defanzivac nekolicine srpskih klubova potpisao je trogodišnji ugovor.

On je u intervjuu za klupski sajt objasnio kako je tekao proces dovođenja:

Kada me je pozvao Ivica Kralj, više nisam razmišljao o drugim solucijama. Razgovarali smo fudbalski i za mene je povratak bio veliki izazov, jer mi je negde ostala želja da debitujem za prvi tim Partizana. Išao sam okolnim putem do cilja, sada sam vratio i jako sam srećan zbog toga, rekao je on.

On je bio deo talentovane generacije crno – belih čega se prisetio.

Bilo je mnogo talentovanih momaka u toj generaciji, ali i u selekcijama rođenim 1995. i 1996. godine, gdes u bili Danilo Pantić, Andrija Živković, Saša Lukić… Sa svima smo se znali, trenirali, igrali, trenirali su nas isti treneri, legende kluba i mnogo momaka je uspelo u fudbalu. Zato mi je drago što sam se vratio, jer pamtim mnogo lepih stvari iz tog perioda omladinske škole i jedva čekam da počnem da radim sa prvim timom, dodaje Antić.

Sa doskorašnjim kapitenom Slobodanom Uroševićem osvojio je 2013. omladinsko prvenstvo Evrope u reprezentaciji Srbije.

Da, zaista neverovatno, Čakiju želim mnogo sreće u daljem nastavku karijere, mnogo mi je drago da je pronašao inostrani angažman i ima mogućnost da potvrdi kvalitet koji je pokazao u Partizanu. Igrali smo zajedno u toj selekcviji koja je uzela evropsko zlato i to su svima nama prelepi momenti, uspomene za ceo život. To nam je svima bio podstrek za dalji nastavak karijere, priča Antić.

On je na kraju poručio:

Želim da, pre svega, dođu u što većem broju na tribine kada sezona počne, da nas prate i podržavaju. Oni su nam oduvek bili jako važni, naš “12. igrač”, ta podrška je krucijalna u zajedničkim uspesima našeg Partizana, zaključuje on.

Foto: FK Partizan/ Sandić foto

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: Dončić nosio Dalas, ispao prošlogodišnji vicešampion! (VIDEO)

Sinoć su se u NBA ligi odigrala dva plej-of susreta. Dalas je stigao nadomak polufinala zapada i meča protiv Oklahome....

POVEZANE OBJAVE