Ivanović i Nedović imaju poruku pred četvrti meč finala!

Košarkaši Crvene zvezde uspeli su da spasu prvu meč-loptu večitog rivala Partizana, pobedom u jučerašnjoj utakmici, kada su smanjili na 2-1 u finalnoj seriji ABA lige.

Branilac titule je dobio prvu utakmicu na svom domaćem terenu, a već sutra od 19 sati se takođe u Pioniru igra četvrti meč.

Trener Duško Ivanović se pred ovaj okršaj fokusirao na korektno navijanje, pošto je početak prethodne utakmice kasnio zbog ubacivanja predmeta na teren.

Kao što sam i najavio na jučerašnjoj konferenciji za novinare nakon treće utakmice, u utorak nas očekuje još teži posao u utakmici broj 4. To znači da ćemo taj meč morati da odigramo sa još više energije i čvrstine. Još jednom koristim priliku da pozovem naše navijače da sportski navijaju, da bodre naš tim, da ne vređaju nikoga, i posebno da ne ubacuju apsolutno ništa na teren, jer je prednost domaćeg terena gromoglasno navijanje sa tribina! Bodrite i podržavajte naše igrače, ali fer, sportski i korektno, jer samo tako možemo da dođemo zajedno do cilja, rekao je Ivanović.

Sličan apel je uputio i Nemanja Nedović, koji zna kakav je zadatak pred njegovom ekipom.

Ovu utakmicu moramo što pre da zaboravimo, već smo se okrenuli sledećoj koja će takođe biti jako teška. Znali smo da nas čeka fizički zahtevna serija, pronalazili smo prava rešenja, a u narednoj moramo da igramo sa još više energije. Da ponovim, apelujem na naše navijače da navijaju bez ikakvog ubacivanja predmeta na teren. Znaju koliko nam znače, i znaju koliko nama znači njihova podrška, ali samo na pravi način. Zaista nema potrebe da se gađa protivnik i da se to radi, izjavio je Nedović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OBELEŽIO TREĆU RUNDU PO EVROLIGE: Košarkaš Makabija MVP

Nakon trećih utakmica u plej-ofu Evrolige, poznato je da je Real Madrid prvi učesnik F4 u Berlinu. Večeras priliku da...

POVEZANE OBJAVE