OBRADOVIĆ I MADAR PRED ČETVRTI MEČ: Znamo za šta igramo

Košarkaši Partizana nisu sinoć iskoristili prvu meč loptu za osvajjanje regionalne ABA lige, pošto su poraženi od Crvene zvezde u prvoj utakmici u Pioniru.

Nova utakmica na istom mestu je već sutra od 19 časova, kada je nova šansa za ovogodišnjeg učesnika plejofa EVrolige da se trofej uzme posle mnogo godina.

Prilike je svestan trener crno-belih Željko Obradović.

Nadamo se da ćemo biti spremniji, hladnokrvniji. Znamo da je ispred nas velika prilika, još jedna utakmica. Moramo da igramo konstantno, moramo da igr, rekao je Obradović.amo dobru košarku od prvog do poslednjeg minuta, rekao je Obradović.

Svoja očekivanja izneo je i mladi plej Jam Madar.

Sledi nova utakmica. Pogledali smo video. Napravili smo mnogo grešaka u prethodnom meču, znamo da moramo da ih popravimo i da budemo bolji, pre svega agresivniji. Znamo za šta igramo. Atmosfera u timu je dobra. Bodrimo jedan drugoga. Znamo da smo pravili neke greške. Ali znamo da sve to možemo da ispravimo i da budemo spremni za sledeći meč, izjavio je Madar.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE