Olimpija ponovo povela u finalu, loše veče Teodosića

Košarkaši milanske Olimpije poveli su sa 3-2 u finalnoj seriji italijanskog šampionata, pošto su na svom parketu savladali Virtus iz Bolonje sa 79-72.

Tim Serđa Skariola je prethodno uspeo da neutrališe manjak od dve pobede, ali je Olimpija ipak uspela da dođe do meč-lopte.

Domaćin je zasluženo došao do pobede, jer je vodio najvećim delom utakmice, izuzev uvodne faze. U jednom momentu trećeg perioda imao je i prednost od 13 poena razlike, ali je do kraja ipak bilo zanimljivo i otvoreno.

Najefikasniji u pobedi bio je Šajvon Šilds sa 22 poena, uz 5 skokova i 3 asistencije. Nikolo Meli je zabeležio dabl-dabl sa 13 poena i 12 uhvaćenih lopti, dok je bivši bek Crvene zvezde Bili Beron upisao 12 poena.

U poraženom sastavu je Marko Belineli zabeležio 17 poena, Isaja Kordinije je imao 14 poena i 4 asistencije, a Danijel Heket 12 poena i 5 skokova.

Srpski košarkaš Miloš Teodosić nije imao svoje veče i za 16 minuta u igri nije uspeo da pogodi nijedan šut, pa je ostao bez poena i sa samo 2 asistencije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE