Zvezda izdala saopštenje: Navijači drugog kluba u dresu Nedovića pravili incidente

Košarkaški klub Crvena zvezda je izdao novo saopštenje u ranim jutarnjim časovima nakon treće utakmica finalne serije ABA lige.

Zvezda se distancirala od onih koji su pravili nerede, a saopštenje prenosimo u celosti:

-KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da ima saznanja da su deo incidenata pred početak utakmice broj 3 finala, zbog kojih je početak utakmice i kasnio – odgovorna lica koja nemaju nikakve veze sa Crvenom zvezdom!

KK Crvena zvezda prikuplja podatke o četiri lica koja su nosila dresove Nemanje Nedovića i koja su ubacivala predmete na parket, a prve informacije koje imamo kao klub govore – da su ta lica prepoznata kao članovi navijačke grupe jednog drugog kluba i nemaju nikakve veze sa Crvenom zvezdom!

Nalazili su se na platformi kod TV kamera koje su realizovale prenos iz dvorane u nedelju uveče.

Dvorana ‘Aleksandar Nikolić‘ je ‘pokrivena‘ kamerama, o svemu su obaveštene i sve nadležne službe koje su bile zadužene za obezbedjivanje utakmice, a klub će se čim bude dobio sve podatke i identitet tih osoba obavestiti javnost o kome se radi.

KK Crvena zvezda Meridianbet još jednom poziva sve naše navijače koji budu došli u utorak na utakmicu, da ne nasedaju na bilo kakve provokacije poput “pozdrava” publici srednjim prstom tokom zagrevanja i postignutih koševa, kao i krajnje ‘zanimljiva‘ zagrevanja pojedinih igrača.

Klub još jednom apeluje da naši ne bacaju apsolutno ništa u teren i da navijaju za Crvenu zvezdu ne vređajući nikoga iz protivničke ekipe, navodi se u saopštenju uz koje je objavljen video i foto dokaz navedenih tvrdnji.

Utakmica broj 4 igra se, takođe pred Zvezdinim navijačima u utorak od 19 časova u hali “Aleksandar Nikolić“. Partizan trenutno vodi sa 2:1 u finalnoj seriji.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LUDNICA U ZAUSTAVNOM VREMENU: Krstović “bombom” doneo prednost, ali je izostala pobeda (VIDEO)

Fudbaleri Lećea remizirali su na svom terenu u utakmici protiv Monce, pošto je nakon prave drame u završnici duel...

POVEZANE OBJAVE