Ivanović nakon pobede: Teško je kontrolisati navijače!

Crvena zvezda je savladala Partizan u četvrtom meču finalne serije ABA lige, a o regionalnom šampionu će odlučivati peti meč.

Trener crveno-belih Duško Ivanović je izneo utiske nakon meča.

-Došli smo do kraja. Još jedna utakmica. Ova serija je opravdala očekivanja jer su dve ekipe odlične i teško je igrati i nama i Partizanu, rekao je Ivanović, a zatim i nastavio:

-Mislim da je bila čvrsta i teška utakmica, posle ovoliko malo vremena da se spremi četvrta utakmica i malo se oseća nedostatak svežine i preciznost je malo lošija i mislim da je odbrana oba tima bila dobra. Domaći teren? Iskoristili smo ga i jedni i drugi i mi u peti meč idemo da pobedimo i moramo da verujemo u to iako će biti teško tamo. U šta ovi igrači veruju to je u svoj potencijal.

Crnogorski stručnjak je govorio i o pritisku u petom meču.

-Peta je utakmica i meni je ovo prva godina i hoćemo da se skoncentrišemo na ovu utakmicu i nadam se da će biti dosta jedan dan da možemo da pripremimo male promene i to će biti vrlo verovatno neki individualni kvalitet koji će odlučiti peti meč, kazao je Ivanović.

Sledeći meč je na programu u četvrtak u Areni.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

STIGLA POTVRDA: Inter dogovorio potpise dve velike zvezde

Fudbaleri Intera na zanimljiv način osvojili su 20. naslov prvaka Italije, auveliko se razmišlja o sledećoj sezoni i obrani...

POVEZANE OBJAVE