Partizan dobio novo rukovodstvo!

Na Izbornoj skupštini izabrano je novo rukovodstvo Rukometnoig kluba Partizan. Ranije su se spominjali Vladimir Mandić i Uroš Momirović kao kandidati za predsednika, ali su u Humskoj dobro sakrili novog čelnika.

Novi predsednik Partizana i zamenik dosadašnjeg čelnika kluba, Željka Perkunića, je Miljan Žugić, direktor Adria grupacije.

Na čelu Skupštine biće Radosav Šljivančanin, poznati i dugogodišnji rukometni radnik. Dosadašnji čelnik kluba Željko Perkunić ostaje u klubu kao potpredsednik crno-bellih.

Na klupu će sesti najverovatnije selektor Srbije Toni Đerona.

Novi čelnik crno-belih rekao je za Mart Sport da dolazi na poziv Željka Perkunića i da je cilj da se Partizan vrati na čelo Srbije.

Došao sam da pomognem pre svega finansijski i organizaciono, kako bismo vratili Partizan na vrh srpskog rukometa i konačno skinuli s trona Vojvodinu. To je kratkoročni cilj, a želimo da Partizan pravi odlične rezultate i u Evropi”, rekao je Žugić.

Njviše je zanimalo kada će da dođe do potpisivanja ugovora sa Tonijem Đeronom?

U završnom smo pregovorimo. Ljudi koj su zaduženi za to u kontaktu su sa Đeronom i uskoro će da dođe i do zvaničnog potpisivanja ugovora, istakao je novi čelnik crno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Peri: Sve vreme sam mislio na Dejana Milojevića

Košarkaš Unikahe Kendrik Peri proglašen je za MVP-a turnira u Beogradu. - To što sam MVP biće naslov u novinama,...

POVEZANE OBJAVE