PIKSI POSLE REMIJA: Svi su govorili da su mlad tim, ali ja sam znao da će biti teško

Fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je prve bodove u svojoj trećoj utakmici u grupi G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, pošto je odigrala 1-1 protiv Bugara u Razgradu.

Do boda koji je vredan prvog mesta – koje ćemo sada deliti sa Mađarskom sa po 7 bodova – došlo se tek na isteku zaustavnog vremena.

Svoje prve utiske nakon utakmice odmah je izneo selektor Dragan Stojković Piksi.

Kako je moglo da se završi, ovo je veliki bod za nas. Teška utakmica, kao što smo očekivali. Svi su govorili da su mlad tim, znate kako kod nas to ide, ali ja sam znao da će biti teško. Bilo je dosta grešaka u pasu, što je otežavalo našu igru. Na kraju je došao bod i možemo biti zadovoljni, konstatovao je selektor Srbije.

On se osvrnuo i na dosadašnji sveukupan učinak u kvalifikacijama.

Na strani smo osvojili četiri boda, kod kuće tri, što i jeste po nekom planu, mada naravno da bih bio zadovoljniji da smo pobedili večeras. Ali imali smo i kadrovske probleme, pogotovo u špicu, tako da je ovaj bod zaista veliki, smatra Stojković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UBEDLJIV TRIJUMF: Nestvarni Roberts, FMP stotkom zakazao polufinale sa Zvezdom

Košarkaši FMP-a plasirali su se u završnicu košarkaške Superlige Srbije. I u drugom meču razigravnanja savladali su Borac iz...

POVEZANE OBJAVE