FUDBALSKA REVOLUCIJA: Saudijci kupili najboljeg igrača Mančester sitija!

Saudijska Arabija ima za cilj da dobije domaćinstvo Svetskog prvenstva 2030. godine i zbog toga su odlučili da ulože ogroman novac u dovođenje proslavljenih fudbalera u svoju ligu.

Do sada su uspeli da dovedu veliki broj imena, ali su većinom bili igrači koji su na zalasku karijere ili koji su prešli 30 godina.

Trenutak kada su doveli Rubena Neveša iz Vulverhemptona za 55 miliona je umnogome promenio situaciju, a potez koji su sada povukli u potpunosti menja fudbalsko tržište u Evropi.

Naime, kako prenosi španska Marka, Saudijsci su dogovorili sve sa Bernardom Silvom, verovatno i najboljim fudbalerom Mančester sitija.

On je bio na izlaznim vratima kluba, ali je već bio viđen u PSž-u. Ipak, kako prenosi pozanti španski list Saudijci su ovim poslali poruku Premijer ligi da su spremni da im uzmu i najbolje igrače.

Još uvek nisu poznati detalji ugovora Portugalca, kao ni u koji klub ide. Kao i kod Benzeme, sa igračem pregovara država, a potom se određuje u koji klub će otići.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

EL: Ludnica u Pioniru, Makabi došao do vođstva

Neverovatan treći meč plej-of serije odigrali su Makabi i Panatinaikos u Beogradu. Na kraju "Ponos Izraela" je slavio 85:83...

POVEZANE OBJAVE