Ivanović nakon poraza:  Zvezda je veliki klub, uvek smo se ponašali dostojanstveno

KošarkašI Crvene zvezde nisu uspeli da odbrane trofej u ABA ligi, a trener ekipe Duško Ivanović je izneo utiske nakon meča.

-Čestitam Partizanu. Odigrao je mnogo bolje petu utakmicu. Žao mi je zbog načina na koji smo odigrali prvo poluvreme. Nismo imali agresivnost, Partizan je stizao do otvorenih pozicija, pogađao je, stekao ogromnu prednost koju je uspeo da sačuva do kraja meča, iako smo pretili, naglasio je Duško Ivanović, pa nastavio:

-Ponosan sam na igrače i ekipu. Izgledali smo odlično tokom čitave sezone, kako u Evroligi, tako i u ABA ligi. Uvek smo se ponašali korektno i dostajenstveno, a tako je bilo i tokom finalne serije. Malo sreće je nedostajalo da stignemo do TOP 8 faze Evrolige i titule.

O planovima Crvene zvezde, Ivanović je rekao:

-Kakvi su planovi kada je Zvezda u pitanju? Zvezda je veliki kluba i uvek je imala i imaće velike ambicije. Sada svi zajedno idemo na mali odmor. Ja volim da radim, ali je sada vreme za odmor. Ponavljam još jednom, ponosan sam na ekipu i igrače. Imali smo pad tokom Evrolige, a u finalu smo odigrali egal sa Partizanom. Majstorica je rešena u prvom poluvremenu. Nismo to smeli da dozvolimo, zaključio je trener Zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Podela bodova u derbiju kola (VIDEO)

Fudbaleri Rome i Juventusa remizirali su 1:1 u okviru 35. kola Serije A. Meč je počeo žustro. Već u 4....

POVEZANE OBJAVE