Vazura o Matiji Popoviću i novom ugovoru sa mladim fudbalerom

Generalni direktor fudbalskog kluba Partizan Miloš Vazura rekao je danas da ponuda za talentovanog fudbalera Matiju Popovića i dalje stoji i da njegov otac još uvek nije odgovorio na nju.

Za talentovanog fudbalera zainteresovani su Milan i Borusija Dortmund, a njegov stipendijski ugovor ističe na zimu. Partizan na sve načine pokušava da potpiše profesionalni ugovor s njim i tako klub ostvaruje pravo da zaradi na njegovom transferu.

-To je dete iz Omladinske škole. Razgovarali smo sa ocem. Partizan nije klub koji će trpeti ucene nijednog oca i dok sam ja u klubu sigurno niko nećemo davati nikakve procente, a mogu da kažem da se radi o 50 odsto od dalje prodaje. Igrač je dobio ponudu kluba koja je najveća u istoriji kad je u pitanju mladi igrač, jer mislimo da je veliki talenat, ali u ovom trenutku ponuda i dalje stoji. Nemamo nikakav odgovor, to je to. Ako ne potpiše, želim mu sve najbolje u životu, rekao je Vazura i dodao:

-Ako neko želi da ide mimo Partizana, želim mu srećan put. Ali ja sam ubeđen da to nije dobar put. Ja bih voleo da taj igra potpiše za Partizan i na osnovu izveštaja Ivice Kralja dobio je taj najveći ugovor. Ali, imali smo i ranije situacija sa roditeljima i nećemo dozviliti da iko uđe u prvi tim, a da nismo načisto sa njim. Želje druge strane nisu fudbalske, a ni zakonite. Nećemo kršiti propise da bi neko bio zadovoljan,naveo je Vazura.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

EL: Fener na korak do F4!

Košarkaši fenerbahčea došli su do vođstva 2-1 u seriji plej ofa Evrolige protiv Monaka, pošto su na svom parketu...

POVEZANE OBJAVE