Zvezda predstavila novo pojačanje (VIDEO)

Fudbalski klub Crvena zvezda predstavila je danas novo pojačanje. Radi se o Marku Stameniću reprezentativcu Novog Zelanda.

Njegovom predstavljanju prisustvovao je i sportski direktor kluba Mitar Mrkela, koji se obratio medijima. 

– Danas predstavljamo još jedno pojačanje za Crvenu zvezdu. Radi se o Marku Stameniću koji je potpisao ugovor još zimus, a pravo da nastupa za Zvezdu ima od ovog leta. Mlad igrač koji dolazi iz Kopenhagena, mlad ali ima dosta iskustva koji je prošle sezone odigrao četiri utakmice u Ligi šampiona, što je za nas. Ono što je veoma važna stvar za nas je što on poseduje srpski pasoš, i da će u domaćem prvenstvu moći da bude bonus igrač. Ugovor je potpisan na četiri godine, istakao je Mrkela.

Medijima se obratio i Stamenić.

– Ponosan sam što sam ovde, Crvena zvezda je neverovatan klub. Nadam se da ću ispuniti svoje i klupske ciljeve. Veliki momenat za moju porodicu jer mi je otac Srbin. Moj otac je rođen u novom sadu, 90ih otišao u Novi Zeland. Tamo je upoznao moju majku, tamo sam živeo 18 godina. Srećan sam što ću upoznati kulturu, temelje u kojoj je moj otac odrastao. Mogu da igram na raznim. Pozicijama, sve što je potrebno treneru. Ja se najbolje osećam na sredini terenema orijentisan na ofanzivne zadatke, izjavillo je novo pojačanje Zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DOK IMAJU NAJBOLJEG U PL: Drugi golman Arsenala pred iznenađujućim transferom

Fudbaleri Arsenala u poslednjem kolu Premijer lige igraju sa Evertonom. Mančester Siti ima dva boda više i igra sa...

POVEZANE OBJAVE