IDEALNA VIKEND KOMBINACIJA: Preuzmi 4.000 RSD i upusti se u novu avanturu!

Pridruži se najboljoj zabavi u Meridianu i preuzmi 4.000 DINARA BONUSA!

Ukoliko još uvek niste kreirali nalog na nekoj online platformi za klađenje, predstavljamo vam promociju koja će vas oboriti s nogu!

Ovog leta u Meridianu vas očekuje SPEKTAKULARAN BONUS DOBRODOŠLICE u vidu 4.000 RSD koje dobijate POTPUNO BESPLATNO!

Sjajan bonus će vam biti uplaćen odmah nakon registracije, koja je zaista jednostavna. Sve što treba da uradite jeste da posetite meridianbet.rs sajt ili da instalirate mobilnu aplikaciju i u samo par koraka možete da kreirate i verifikujete nalog, a onda – na vaš korisnički račun stiže poklon paket u vrednosti od 4.000 DINARA koje možete iskoristiti kako za sportsko klađenje, tako i za slot igre.

Dakle, 3.000 dinara vam stoji na raspolaganju za celokupnu slot ponudu, dok 1.000 dinara možete iskoristiti na sportske tikete.

Na meridianbet.rs možete pronaći preko 4.000 slot igara, sigurni smo da ćete se ludo zabaviti uz njih, a kada se radi o tiketima, hajde da vidimo šta je to što nas čeka ove nedelje:

Smorgon – Dinamo Minsk, dvojka 1.25
BATE – Naftan, kec 1.15
Santos – Flamengo,
Palmeiras – Botafogo, kec 1.60
Kruzeiro – Sao Paolo, kec 2.30

I to nije sve – nakon toga, uplatite 500 ili više dinara na korisnički nalog i možete osvojiti SAVRŠENBONUS NA PRVI DEPOZIT! Sve što je potrebno je da imate 3x veći ulog od depozita i osvajate bonus od 100% iznosa sa kojim učestvujete u promociji!

Maksimalan iznos bonusa koji možete osvojiti je fantastičnih 120.000 DINARA.

Ne propusti zabavu koja će te ostaviti bez teksta, ekskluzivno u Meridianu!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sferopulos: Srećni smo što se vraćamo utakmicama

Košarkaše Crvene zvezde očekuje susret protiv Mege, a trener Janis Sferopulos je izneo očekivanja pred ovaj meč. Zvezda je u...

POVEZANE OBJAVE