LETO ODLUKE: Teodosić konačno oblači dres Zvezde?!

Košarkaši Crvene zvezde završili su aktuelnu sezonu manje uspešno nego prethodnih nekoliko, pošto su ostali bez trofeja ABA lige nakon pet utakmica finalne serije.

Odmah nakon poslednje utakmice u sezoni stigle su informacije da klub napuštaju Luka Vildoza, Filip Petrušev, Stefan Marković (kraj karijere), a gotovo sigurno i Fakundo Kamapaco.

Ubrzo su se u javnosti pojavile i informacije o potencijalnim pojačanjima, a juče je novinar “Basket Inside” i poznati košarkaški insajder ponovo aktivirao i priču u vezi sa dolaskom Miloša Teodosića u Zvezdu.

Novi momenti u vezi Zvezde i Polonare, želja i evroligaški plejmejker!

Andreani ističe da sudbina dugogodišnjeg srpskog reprezentativca u Virtusu nije izvesna i da srpski šampion želi da ga angažuje.

Podsetimo, predsednik kluba Nebojša Čović izjavio je krajem prethodne godine da postoji usmeni dogovor sa Teodosićem, nakon što prošlog leta to nije bilo izvodljivo, ali su se kasnije ponovo pojavile oprečne informacije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

I Panatinaikos izborio majstoricu: Makabi bez velikog slavlja u Beogradu, nije bilo rešenja za Nana i Slukasa

Nakon Olimpijakosa, i drugi grčki velikan Panatinaikos izborio je majstoricu u četvrtfinalu Evrolige. Zeleni su se "spasili" u Beogradu,...

POVEZANE OBJAVE