NOVAK NE VOLI “TRENDOVE”: Beloruska šampionka podelila sliku sa njim iz Londona (FOTO)

Bliži se početak Vimbldona i napad na peti uzastopni trofej na londonskoj travi za Novaka Đokovića.

Prethodni trofej mu međutim nije doneo nikakve bodove, već je samo izgubio 2.000 osvojenih 2021. godine, zbog kontroverznog poteza čelnika trećeg gren slema.

Zbog rata u Ukrajini oni su, protivno pravilima ATP, doneli odluku o zabrani učešća ruskim i beloruskim teniserima i teniserkama, a za uzvrat dobili turnir koji se nije igrao za ATP poene.

Novak je već stigao u London, a fotografiju sa njim podelila je osvajačica ovogodišnjeg Australijan opena Arina Sabalenka, kojoj je prošle godine bio zabranjen nastup.

Ona je napisala:

24 gren slem titule na slici. Možete li da pogodite koliko je mojih?, napisala je Beloruskinja, našalivši se pošto ona ima samo pomenuti trofej u Melburnu, a Novak je nedavno na Rolan Garosu ušao u istoriju osvajanjem rekordne 23. titule na najvećim turnirima.

Sabalenka je baš u Parizu imala velikih problema i bila je u centru pažnje zbog nesportskog ponašanja ukrajinskih teniserki prema njoj.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lazetić zadovoljan nakon pobede: To je za moje igrače velika stvar

Fudbaleri TSC-a pobedili su Partizan rezultatom 2:1 u okvikru 32. kola Superlige Srbije u Humskoj Nakon pobede svoje viđenje utakmice rekao je trener...

POVEZANE OBJAVE