Oglasio se Mesi: “Nemam više šta da ostvarim, sve sam postigao”

Najbolji fudbaler svih vremena Leo Mesi izjavio je da nema više šta da ostvari u igračkoj karijeri, prenosi Bi-Bi-Si.

Mesi je skoro napustio Pari Sen Žermen za koji je igrao prethodne dve sezone, kao novi klub izabrao je Inter iz Majamija, a u razgovoru za beIN sports otkrio je i razlog rastanka sa šampionom Francuske.

-Nemam više šta da ostvarim, sve sam postigao. Ostvario sam najvažniji cilj – da osvojim Svetsko prvenstvo sa mojom reprezentacijom i to je bilo nešto izuzetno, zbog načina na koji se sve to desilo. Nikada nisam razmišljao o individualnim nagradama. Ostvariti ciljeve sa Argentinom i postići sve to na individualnom nivou, za mene je to blizu izvanredne karijere, rekao je najboljih fudbaler svih vremena.

Sa tribina su se u završnom delu sezone često čuli gromoglasni zvižduci na Mesijev račun, iako je odigrao sasvim dobru sezonu.

– Neki ljudi su počeli da me tretiraju drugačije, deo navijača Pariza. Mislim da je velika većina htela da ostanem i ponašali su se prema meni kao kada sam tek došao, ali došlo je do sukoba sa značajnom grupom navijača. To nikada nisam želeo. Dogodilo mi se isto što se dogodilo Nejmaru i Mbapeu. Znam da se navijači tako ponašaju, rekao je Mesi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Oglasio se kandidat za klupu Partizana: Smatrali smo Partizan našim, a onda su nam objasnili da je njihov

Juče se pojavila informacija da Partizan neće štedeti kad je reč o angažovanju trenera za narednu sezonu, a kriterijum...

POVEZANE OBJAVE