Novakov najteži protivnik oštro iskritikovao Alkaraza!

Teniser koji ima najviše pobeda nad velikom teniskom trojkom, a da nije sam deo iste je Huan Matin De Potro, Argentinac razornog servisa i forhenda. Ali i sa velikim problemima sa povredama.

Nekadašnji treći teniser sveta je u nekoliko navrata pokazao koliki je šampion, pošto je ostvarivao pobede nad najboljim teniserima ikada u nekim od najvažnijih mečeva.

Tako je Novaka Đokovića savladao četiri puta, između ostalih i u meču prvog kola Olimpijskih igara u Riju 2016. godine, tek što se vratio posle duge pauze zbog povrede. Još više puta se radovao pobedama nad Nadalom (6) i Federerom (7 pobeda).

Visoki Argentinac sada je otvoreno iskritikovao mladog Karlosa Alkaraza, od danas ponovo prvog igrača na ATP listi, zbog grčeva u meču polufinala Rolan Garosa protiv Đokovića.

Alkaras ima 20 godina i žali se na grčeve posle dva seta protiv Đokovića. Ja sam osvojio US Open protiv Federera kada sam imao 20 godina. Nikada nisam imao problem da pobedim najbolje. Moj problem je bio da se izborim sa ručnim zglobom. Najveći protivnik mi je bilo telo. Nisam se plašio da igram protiv najboljih, bio je direktan Argentinac, aludirajući na strah mladog Španca.

On je takođe još jednom istakao da će pokušati da zaigra na US Openu, čiji je bio senzacionalni osvajač 2009. godine, kada je u finalu savladao Rodžera Federera.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE