ZAVRŠENO: Napadač Azura u Seriji A!

Italijanski reprezentativac iz Argentine Mateo Retegi, odigrao je dva meča za Azure i postigao dva gola.

Fudbaler Tigrea je poslednje dve sezone efikasan u prvenstvu Argentine, a poznato je bilo da mu je dolazak u Evropu neminovnost.

Posle dobijanja italijanskog pasoša posebno je privlačan klubovima iz Serije A gde dolazi kao domaći igrač, a Inter je dugo slovio kao najozbiljniji kandidat za njegov potpis.

Ipak, situacija se promenila poslednjih dana i Retegi je praktično novi fudbaler Fiorentine.

Direktor kluba, inače Argentinac, Havijer Burdiso je u Argentini na pregovorima sa predstavnicima Tigrea i Boke juniors, koja poseduje određeni procenat vlasništva nad napadačem.

Kako prenose izvori iz Argentine, odnosi tri kluba su sjajni i neće praviti problem oko cene transfera, a Retegi se procenjuje na oko 15 miliona evra.

Kako ističu, on će biti zamena za Artura Kabrala, ali još nije poznato gde će Brazilac otići. Poznato je da je najveća legenda kluba sa Artemio Frankija Gabrijel Omar Batistuta, koji čak imao i statuu ispred stadiona, tako da je velika odgovornost pred napadačem Tigrea.

Retegi je za Tigre odigrao 63 utakmice i postigao 34 gola.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MILOJEVIĆ NAKON OBEZBEĐENE TITULE: Ponosan sam na ovaj klub, idemo dalje

Fudbaleri Crvene zvezde zvanično su odbranili titulu nakon pobede nad TSC-om na Marakani. Nakon pobede i nove titule sa...

POVEZANE OBJAVE