Zvezda slavila u Užicu na debiju Baraka Bahara (VIDEO)

U prvom kontrolnom meču za narednu sezonu i u debiju Baraka Bahara na klupi, Crvena zvezda je savladala selekciju Užica 1:3 na gradskom stadionu u Užicu.

Kontrolisala je Zvezda od starta dešavanja na terenu, ali je prvi udarac u okvir gola viđen u 13. minutu kada je Ivanić, nakon spuštene lopte Kataija, sa ivice kaznenog prostora gađao u Tasića. Prvi pogodak, viđen je u 19. minutu kada je Vigo odložio loptu za Mitrovića, a on identično uradio za Jovana Mijatovića koji je sa desetak metara rutinski savladao Tasića. Malo je falilo da Stamenić, tri minuta kasnije, postigne prvenac u crveno-belom dresu, ali je udarac po zemlji uspeo da iskontroliše golman domaćih.

Ipak, pomalo neočekivano, domaći su došli do izjednačenja u 32. minutu kada je kapiten Lazović savladao Glazera, nakon što se našao “oči u oči” sa njim.

Ponovo se Stamenić, iako mu to nije primarni zadatak, našao u izglednoj šansi u 36. minutu, ali je glavom pogodio stativu, nakon centaršuta Ivanića. Sve je lepo uradio u 41. minutu Stamenić kada je pronašao dodavanjem Mijatovića, a on iz dobre pozicije gađao pored gola. Da se u egalu ne ode na odmor, pobrinuo se Aleksandar Katai u 42. minutu. Centrirao je Mitrović, Radojević je uspeo da interveniše, ali samo do Magika koji se u petercu snalazi fantastično i ne greši.

Menjao je Bahar čitav tim na poluvremenu, a već u 47. minutu je Srnić pogodio prečku posle udarca glavom nakon centaršuta Mituljikića. Ubrzo je kreativni Mituljikić posle niza driblinga gađao tik preko prečke. Uprkos tome što se našao na poziciji štopera, uspeo je Gobeljić da se u 63. minutu nađe ispred gola rivala, prihvati pas Pruceva i volej udarcem savlada Đokovića.

Opasan je bio Prucev, pa je tako u 73. minutu posle driblinga, uposlio Šljivića, a on ostao milimetar kratak i sprečen da ugura loptu u mrežu. Rastrčani su bili mladi fudbaleri koji su dobili šansu u nastavku igre, a Bahar je imao priliku da na delu vidi Zvezdinu budućnost. U idealnoj šansi našao se Jovan Mituljikić, koji je zamenio brata Nikolu, a igrao se 78. minut. Fantastično ga je pronašao Stanković, ali se Đoković istakao i uspeo da odbrani. Do kraja meča, zatresli su stativu i Šljivić i Lučić, ali se rezultat nije promenio.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Napoli vraća u Italiju štopera od 25 miliona

Napoli ima jako lošu sezonu posle osvajanja titule šampiona Italije. Sledeće sezone neće igrati ni Ligu šampiona, a još uvek...

POVEZANE OBJAVE