Sastanak nije održan: FSS i Kolubara na korak od suda u Lozani

Kako prenosi Sport klub, za danas najavljen sastanak predstavnika Fudbalskog saveza i advokata Kolubare nije održan. Eventualan dogovor sačekaće nekoliko dana.

Ključni faktori unutar FSS, prema najavama, tek posle definisanja mogućeg modela takmičenja za narednu sezonu, mogli bi da sednu za sto sa emisarima Kolubare. U ovom trenutku, skoro da se ni ne nazire sastav superligaškog društva, automatski nema ni osnova za dogovor sa Lazarevčanima.

Kako vreme odmiče, bliži se rasplet pred Sudom za sportsku arbitražu u Lozani.

21. jul je definisan kao termin za konačnu odluku u predmetu „Kolubara protiv FSS“. Do 5. jula obe strane trebalo bi da isplate poveće takse za učešće u sporu. Na zahtev FSS, umesto arbitra pojedinca, odlučivaće Veće arbitara, što je automatski i uticalo na povećanje troškova složenog predmeta, prenosi Sport klub.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SUPERLIGA: Lukovići i Lutovac “potopili” Radnik, Radnički i Novi Pazar sigurni, Pančevci sve dalje od šanse za opstanak (VIDEO)

Danas su odigrane četiri utakmice plejaut faze Superlige Srbije u fudbalu. Najviše golova bilo je u duelu odigranom u...

POVEZANE OBJAVE