OVO MOŽE SAMO ‘SPECIAL ONE’: Murinjo odbio 30 miliona evra po sezoni zbog Rome

Al Hilal je kao i većina klubova iz te Saudijske Arabije krenuo u totalnu ofanzivu na tržištu fudbalskih transfera.

Već je doveo dva velika pojačanja iz londonskog Čelsija, 31-godišnjeg čuvara mreže Eduarda Mendija i godinu dana starijeg štopera Kalidua Kulibalija.

Osim igračkih kapitalaca, Al Hilal traži pojačanje i na trenerskoj poziciji, na kojoj želi imati pravog ‘superstara‘ ime. Skaj Sports otkriva kako mu je na vrhu liste želja bio Žose Murinjoo, ali proslavljeni Portugalac je odbio ponudu od 30 miliona evra godišnje.

Prema pomenutom izvoru, Murinjo se želi u potpunosti posvetiti Romi i ne želi napustiti ‘Vučicu‘. Podsetimo, nakon što je dobio “nogu” u Totenhemu početkom 2021. godine mnogi su smatrali kako Murinjo više nema mesto u trenerskoj eliti.

Tada je imao nekoliko ponuda izvan Evrope, ali ‘Special One‘ je narednog leta preuzeo Romu i začepio usta kritičarima. U prvoj sezoni osvojio je titulu Loge konferencija i Romi doneo prvi evropski trofej u istoriji.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

EKSPLOZIJA KEŠ NAGRADA: Preuzmi deo fonda od čak 2.400.000 DINARA!

Expanse Eksplozija u Meridianu ulazi u foto-finiš! Polako se približavamo završnoj fazi promocije EXPANSE EKSPLOZIJA u Meridianu. Iskoristite jedinstvenu šansu,...

POVEZANE OBJAVE