Inter napustila dvojica standardnih prvotimaca nakon godina provedenih u klubu!

Ono što je nezvanično bilo poznato već mesecima unazad sada je dobilo i potvrdu – Milan Škrinijar više nije član milanskog Intera.

Danas je štoperu koji je bio standardni deo poslednje linije Nerazura zvanično istekao ugovor, a sada se samo očekuje zvanična promocija u Pari Sen Žermenu.

Parižani su bili najuporniji u nameri da ga dovedu, pa su čak nameravali i da isplate obeštećenje od 10.000.000 evra kako bi ga angažovali još zimus.

Šest sezona punih pobeda i zadovoljstva. Avantura Milana Škrinijara u dresu Intera se završava ovde. Pozdrav i hvala od cele Inter porodice, stoji u saopštenju ovogodišnjeg finaliste Lige šampiona.

Nakon sedam godina Đuzepe Meacu napušta i Danilo D’Ambrozio, od kog se klub takođe oprostio na društvenim mrežama.

On je stigao iz Torina sada već davne 2014. godine, a za vreme provedeno u Milanu sakupio je 226 nastupa, uz 17 postignutih golova.

Milanski tim poslednjih godina nije u situaciji da konkuriše najbogatijim klubovima, pošto im je izvor prihoda uglavnom rezultat tekućeg poslovanja.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Veliko priznanje za Stamenića na Novom Zelandu

Fudbaler Crvene zveude Marko Stamenić izabran je za najboljeg mladog fudbalera Novog Zelanda. On ima 22 godine i standardni je A...

POVEZANE OBJAVE