NOTIFIKACIJA KOJU SVI ŽELIMO DA VIDIMO: Na vaš nalog stiže 4.000 DINARA!

Meridian – kuća najvećih bonusa!

Da li možete da poverujete da vas samo par klikova deli od 4.000 RSD BONUSA?

Ako ne verujete – ostanite sa nama i saznaćete zašto je kladionica Meridian kuća najvećih bonusa!

Naime, svakom novoregistrovanom korisniku, Meridian daje fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE u iznosu od 4.000 RSD i to POTPUNO BESPLATNO!

Na raspolaganju vam je 1.000 RSD za sport klađenje, kao i 3.000 RSD za slot igre, koje možete iskoristiti na celokupnoj ponudi u Meridianu!

Sve što je potrebno jeste da na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji kreirate i verifikujete nalog i – TO JE SVE!

Nakon toga na vaš račun stiže 4.000 RSD i – ZABAVA MOŽE DA POČNE!

A, osim toga – uplatom prvog depozita u igri ste i za do sada neviđeni bonus na prvi depozit u iznosu i do 120.000 RSD!

BONUS VEST! Da li ste ikada poželeli da posetite jednu od prelepih, egzotičnihdestinacija? Od sada je i to moguće na MESTU NAJBOLJE ZABAVE!

Pridružite se promociji PINATA LOCA MADNESS koja će trajati sve do kraja avgusta i osvojite GLAVNU PREMIJU – PUT U MEKSIKO ZA DVOJE!

Vaše je samo da uživate uz igre sjajnog provajdera Expanse Studios i možete preuzeti vredne nagrade. Pored putovanja čekaju vas: električni skuter, električni trotinet, nestvarni bonusi i poklon spinovi!

Dobrodošli u Meridian, vreme je za vrhunsku avanturu!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Džajić o Zvezdi: To je za svako poštovanje

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su i sedmu uzastopnu titulu prvaka Srbije. Uspeh kluba sa "Marakane" prokomentarisao je i predsednik Fudbalskog...

POVEZANE OBJAVE