INTER OSTAO KRATKIH RUKAVA: Milan Škrinjar i službeno ima novi klub!

Slovački reprezentativac Milan Škrinjar (28) oprostio se od milanskog Intera i karijeru nastavlja u redovima Paris Sen-Žermena.

Parižani su dugo lovili Škrinjara, hteli su ga dovesti već u zimskom prelaznom roku i platiti odštetu Interu uprkos tome što je ušao u zadnjih šest meseci ugovora.

Međutim, Inter je tražio čak 20 miliona evra. Cifra je to koju ni prebogati vlasnici francuskog prvaka nisu hteli platiti, već su se dogovorili sa Škrinjarom, potpisali predugovor i on je od danas službeno postao igrač PSŽ-a.

“Avantura Milana Škrinjara u dresu Intera se završava ovdje. Milan je bio jedan od protagonista Interovog rasta, koji je počeo njihovim povratkom u Ligu šampiona 2018. i kulminirao osvajanjem pet trofeja u zadnje tri sezone”, stoji u saopštenjuu Intera.

Škrinjar je s ‘Nerazurima’ osvojio Skudeto, po dva Kupa i Superkupa Italije, domogavši se i finala Lige šampiona prošle sezone. Ukupno je odigrao 246 utakmica i postigao 11 golova u šest sezona.

Da je Inter bio malo raspoloženiji, mogao je dobiti kakvu-takvu odštetu. Umesto toga Škrinjar im je otišao potpuno besplatno.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE