PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Kvota da Đoković osvaja KALENDARSKI SLEM je brutalna!

Pridruži se Meridianu i veruj u šampiona

Pripremite se za još jednu fantastičnu tenisku sezonu jer je jedan igrač na korak od ostvarenja još jednog podviga – kalendarskog slema! Taj igrač je niko drugi nego Novak Đoković, koji se sprema da ponovo izdominira na zelenoj podlozi.

I zbog toga, Meridian donosi sjajnu ponudu – kvota za Đokovićev kalendarski slem je 4.00! To znači da imaš priliku da osvojiš velike dobitke ako se kladiš na Novaka kao apsolutnog gospodara terena.

Dok se Novak sprema da krene u pohod na 8. titulu na terenu Vimbldona, verujemo da je sada pravo vreme da iskoristiš ovu izvanrednu kvotu i sastaviš šampionski tiket. Osvojiti kalendarski slem je retka prilika i Meridian je tu da vam pomogne da postanete deo ove istorijske priče.

Ali, to nije sve! Istraži sve mogućnosti na meridianbet.rs sajtu – pogledaj kompletnu ponudu za 3. Grend slem turnir u sezoni i iskoristi priliku da osvojiš bonuse.

Uživaj u svakom trenutku uzbuđenja dok navijaš za Novaka Đokovića na putu ka kalendarskom slemu. Pridruži se Meridianu i veruj u šampiona. Ovo je trenutak koji ne smeš da propustiš!

Stavi svoju opkladu na Đokovićev kalendarski slem i osvoji velike dobitke sa kvotom od 4.00! Verujemo da će Novak dominirati, a ti možeš da postaneš deo istorije. Ne propusti ovu izvanrednu priliku – registruj se danas i kreni ka osvajanju svojih dobitaka!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Željko obradovao navijače, najavljuje jak Partizan i naredne sezone!

Trener Partizana Željko Obradović obratio se medijima posle potpisivanja novog dvogodišnjeg ugovora sa crno-belima. Pričao je i o timu...

POVEZANE OBJAVE