Efes se oprostio od Micića uz stihove legendarnog hita narodne muzike, Evroliga ga proglasila najboljim u istoriji! (FOTO)

Srpski košarkaš Vasilije Micić juče je potpisao trogodišnji ugovor sa Oklahoma Siti Tanderima, tako da će posle nekoliko godina u kojima je uvek bila tema njegov odlazak u NBA ligu, konačno napraviti i taj korak u karijeri.

Nije imao Micić više ni šta da postigne u Evropi, nakon dve titule Evrolige, isto toliko trofeja za najkorisnijeg košarkaša završnog turnira, kao i MVP priznanja za kompletnu sezonu Evrolige.

Koliki trag je ostavio u klubu govori i originalan način na koji se Efes oprostio od srpskog pleja, pošto je uz sliku Micića na društevenim mrežama ostavio stihove poznatog hita narodne muzike koji je izvodila Silvana Armenulić.

Povodom odlaska jednog od najboljih igrača u takmičenju oglasila se i Evroliga, koja je postavila pitanje da li su Micić i Šejn Larkin najbolji duo u istoriji Evrolige.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE