Kevin Panter govorio o periodu provedenom u Crvenoj zvezdi

Dugo je trajala saga kada je reč o nastavku karijere Kevina Pantera. U jednom trenutku je delovalo da je samo na potpis od Barselone, ali se na kraju sve završilo srećno po navijače Partizana, pošto je produžio u govor na još dve godine.

On je nedugo nakon što je rešio klupsko pitanje dao intervju za grčki “BN Sport”, u kome je govorio i o svom periodu u ovoj zemlji, ali i onom u Crvenoj zvezdi.

Podsetimo, Olimpijakos je bio prvi evroligaški tim za beka sa srpskim pasošem, ali nije sve krenulo kako treba, pa se tada preselio u Crvenu zvezdu, kao želja Dragana Šakote, koji ga poznaje iz perioda u AEK-u. Tada nije imao glavnu ulogu u timu, ali je očekivanja iskusnog trenera svakako opravdao odličnim učinkom.

Vreme u Olimpijakosu nije bilo dobro za mene. Prvi put sam bio na evroligaškom nivou i jednostavno se nisu neke stvari poklopile. Kada odlaziš posle takve situacije, sledeći klub mora da pokaže veru u tebe kako bi se vratio. Crvena zvezda mi je dala šansu da se vratim, a pre svega Dragan Šakota. Znamo se iz AEK-a, pokazao mi je koliko veruje u mene. Verujem da se sve dešava sa razlogom. Dobra sam, vredna osoba i zaslužio sam da se vratim. Ostao sam u Evroligi, Šakota mi je dao istu ulogu kao u Aeku. Ulazio sam u igru sa klupe, znao sam koliko ću minuta da dobijem. Bio je to siguran izbor za mene, to me je spasilo i ostalo je istorija, rekao je aktuelni kapiten Partizana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MOGUĆI RIVAL SRBIJE NA OI: Litvanci znatno pojačani pred OI kvalifikacije!

Košarkaši Litvanije prošle godine su izgubili od Srbije u četvrtfinalu Mundobasketa. Sada se ova dva tima mogu sastati na Olimpijskim...

POVEZANE OBJAVE