BROJKA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA: Đoković punih DESET GODINA bez poraza – može li neko da ga ugrozi?

Zanimljiv podatak koji govori mnogo toga!

Kada bismo nabrajali sve titule, rekorde i uspehe koje je Novak Đoković tokom ovih godina postigao – trebalo bi nam mnogo vremena. Ovih dana smo bili u prilici da pročitamo brojne zanimljive podatke i brojke koje ulivaju strah u kosti svim rivalima najboljeg tenisera u istoriji, ali verovali ili ne – došli smo do još jednog interesantnog podatka.

Znamo već da Novak Đoković ima priliku da dođe do svoje osme titule u Londonu i izjednači se sa Švajcarcem Rodžerom Federerom, koji je dugo važio za apsolutnog kralja Vimbldona, ali ono što dodatno plaši sve njegove rivale jeste podatak da Srbin ne zna za poraz na Centralnom terenu punih DESET GODINA!

Da, dobro ste pročitali. Poslednji put kada je Novak poražen na istom mestu bio je, sada već davne, 2013. godine, kada je u finalu izgubio od Endija Marija (6:4, 7:5, 6:4), tako da sada svi iz Đokovićevog žreba imaju praktično nemoguću misiju!

Od te 2013. godine, srpski as je osvojio šest titula i doživeo samo dva poraza, ali nijedan na čuvenom Centralnom terenu. Teren 1 mu nije doneo sreće, ali ostaje da vidimo kako će se to odvijati ove godine.

Iako ga je mladi Karlos Alkaras smenio sa čela ATP liste, Đoković je i dalje favorit brj jedan za osvajanje Vimbldona, a tome svedoče i kvote koje donosi sportska kladionica Meridian.

Prvi rival Novaka Đokovića je Pedro Kačin i jasno je da se u ovom duelu za sve pita upravo srpski igrač. Kvota na njegovu pobedu je 1.01, dok je kvota na njegovor rivala 25.

I zato – podržite srpskog tenisera novim patriotskim tiketom i to uz fantastične uslove u Meridianu, jer osim sjajne ponude stiže i NEVIĐENI BONUS DOBRODOŠLICE!

Za sve novoregistrovane korisnike Meridian je spremio čak 4.000 RSD bonusa dobrodošlice, a nakon uplate depozita možete ući i u priliku da osvojite i do 120.000 RSD BONUSA!

Registrujte se, uplatite depozit i kladite se na Đokovića!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Rukometaši se okupili spremni za baraž sa Španijom

Muška seniorska reprezentacija Srbije okupila se u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi povodom dvomeča sa Španijom u baražu...

POVEZANE OBJAVE