Šćekić jasan: Za Partizan me veže sve, želim tu da završim karijeru

Partizan iza sebe ima katastrofalnu sezonu, a kakva će biti ova sezona ostaje veliko pitanje. Crno-bele su napustila dva najbolja igrača Rikardo i Urošević, sa nekima je prekinuta saradnja, a status Dijabatea nije poznat.

Partizan je u ovom prelaznom roku vratio Šćekića, a on je za TV Partizan izneo svoje utiske.

– Kao što navijači znaju, sve što budem imao – daću. Moj zadatak i cilj je i da mlađe momke, koji su tu, uvedem u tim i da ih zajedno sa ostalima izvedem na pravi put. Najveću želju i motivaciju sam imao dok sam bio u Partizanu. Tako je i sada. Čim sam dobio poziv od uprave Partizana, odmah sam prihvatio i tražio raskid ugovora u Izraelu, na svoju štetu, samo da bih došao ovde, rekao je Šćekić i dodao:

– Kad sam došao u Partizan prvi put bio je loš period. Bilo je dosta oscilacija, tad smo završili kao treći u prvenstvu. Prošao sam taj težak period. Sad ponovo dolazim u trenutku kada nije sve idealno. Možda nisu sve ni fudbalske stvari, nego i van, atmosfera, druženje, to je suština da bi došlo do boljitka.

Šćekić je rekao da je jako vezan za Partizan.

– Za Partizan me veže sve! Teleoptik i svlačionica, stadion, sam izlazak na teren i svaki put jedva čekam trening i utakmicu. Dosta igrača je priključeno iz omladinske škole, moramo imati strpljenja za njih, a ciljevi su zaista uvek najveći.

Defanzivni vezni je jasan po pitanju gde želi da završi svoju profesionalnu karijeru.

Moja želja je da završim karijeru u Partizanu i nadam se da ću je završiti ovde, jasan je Šćekić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

GOTOVO: Potpisao Larkin (VIDEO)

Jedan od najboljih košarkaša Efesa, Šejn Larkin potpisao je novi ugovor sa svojim klubom. Danima se govorilo da sjajni košarkaš...

POVEZANE OBJAVE