ZANIMLJIV TRANSFER NA POMOLU: Nije igrao godinu i po dana, a Murinjo ga zove u Romu!

Žoze Murinjo želi na pozajmicu u Romu dovesti Mejsona Ginvuda (21), napadača Mančester junajteda, tvrdi englski San.

Grinvud je veliki talent engleskog fudbala koji je početkom januara 2022. godine optužen za silovanje. Klub ga je nakon toga suspendovao, a Najk je istog trenutka prekinuo sponzorstvo s igračem koji je dotad bio jedno od vodećih lica njihovog brenda.

Međutim, optužnica je u međuvremenu odbačena. Do suđenja ipak nije došlo jer su svi ključni svedoci odustali od davanja iskaza.

Javnosti još nije poznato zbog čega su to napravili i je li se Grinvud na neki način nagodio sa žrtvom. Odmah nakon toga se spominjalo da bi Junajted mogao dati igraču novu šansu, ali sada je jasno da je otpisan.

Neimenovani izvor za San rekao je kako je Murinjo razgovarao s Grinvudom i njegovim ocem, poručivši mu da bi trebao početi igrati fudbal.

Premda se Englez povezivao s Interom, Juventusom i Milanom, San tvrdi da je najbliži Romi jer je već sarađivao sa Murinjom na Old Trafordu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DEFINITIVNO PRELOMIO: Stojaković pronašao gde će nastaviti razvoj!

Mladi košarkaš Andrej Stojaković, sin čuvenog reprezentativca Predraga promenio je koledž ove godine. Odustao je od igranja za Stenford. Dovodio se...

POVEZANE OBJAVE