NOVA POJAČANJA PARTIZANA: Nikolić odbio “nekorektnu ponudu” pre dolaska, Kanute već gledao neke klipove sa derbija

Fudbaleri Partizana pobedili su ekipu Pesnice sa 5:0 u prvom pripremnom meču u Sloveniji.

Pre narednog duela, za klupski sajt govorili su najnovija pojačanja crno – belih.

U klub su stigli napadač Nemanja Nikolić i vezista Frenk Kanute.

Najzaslužniji za moj dolazak je trener Igor Duljaj. Svake nedelje me je zvao, rekao sam mu da nikada nisam bio u Srbiji i da ne znam šta mogu da očekujem na šta mi je pozvao da dođem u Srbiju na nekoliko dana. Kada sam došao i upoznao ga video sam da je dobra osoba, da je Partizan veliki klub i to je uticalo na moju odluku da pređem u Partizan, rekao je Kanute.

Upitan za očekivanja u novom klubu i o večitom derbiju, odgovorio je:

Da, uvek mora da se pobeđuje, trener mi je govorio o tome. Veoma sam uzbuđen i jedva čekam da istrčim na stadion. Pogledao sam neke video klipove, atmosfera je sjajna, a ja očekujem da ćemo ostvariti bolje rezultate nego prošle godine, dodaje Kanute.

Posle njega Nemanja Nikolić je rekao da je odbio jednu “nekorektnu ponudu” i potom se vratio u crno-beli tabor.

Nisam ni sekunde razmišljao, razgovarao sam sa šefom, objasnio mi je šta očekuje od mene i lako smo našli zajednički jezik. Trudiću se da se u ovom mandatu prikažem u još boljem svetlu. Mislim da ovde postoji veliki kvalitet i da ćemo uz pojačanja kojih će sigurno biti napravitu bolju priču kako za igrače tako i za klub. Nisam ni sekunde razmišljao, razgovarao sam sa šefom, objasnio mi je šta očekuje od mene i lako smo našli zajednički jezik. Trudiću se da se u ovom mandatu prikažem u još boljem svetlu. Mislim da ovde postoji veliki kvalitet i da ćemo uz pojačanja kojih će sigurno biti napravitu bolju priču kako za igrače tako i za klub, rekao je Nikolić za klupski sajt.

Tema je bila i da on stiže praktično kao naslednik golgetera Rikarda Gomeša:

To je dodatni motiv, Rikardu treba čestitati za uspehe u prvom i drugom mandatu. On je pokazao da je jedna gol mašina, ne sećam se da je ijedan stranac oborio tolike rekorde, treba mu skinuti kapu i ja mu želim sve najbolje. Ostavio mi je u amanet da odradim to i bolje, nadam se da će me sreća i zdravlje služiti, zaključio je Nikolić uz nadu da će crno-beli biti sledeće godine bolje plasirani i igrati potpuno drugačije.

Foto: FK Partizan

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Siner se povukao sa turnira u Rimu!

Italijanski teniser Janik Siner neće učestvovati na ATP Mastersu u Rimu.  Ovo je potvrdio sam teniser, objavom na društvenim mrežama. -...

POVEZANE OBJAVE