POSLE MUKA SA KIŠOM NA VIMBLDONU: Organizatori konačno saopštili raspored za sutra, poznato kada igra Đoković

Prava je retkost da na Vimbldonu izostanu problemi u organizaciji mečeva zbog kiše, ali godinama unazad nismo bili u situaciji da se praktično svi mečevi odlože. Odigrani su samo oni na Centralnom terenu, koji je pre nekoliko godina dobio krov. Međutim, čak i tu dolazi do zastoja zbog nemogućnosti da se brzo zatvori.

A sutra će upravo na istom terenu poslednji meč dana – treći po redu – odigrati branilac titule Novak Đoković, koji se po prvi put u karijeri sastaje sa Australijancem Džordanom Tomsonom.

Njihov meč sigurno neće početi pre 18 sati po našem vremenu. Prethodi im okršaj prve teniserke sveta Ige Švjontek protiv Sare Soribes Tormo, a program će od 14.30 časova otvoriti Darija Kasatkina i Džodi Burejdž.

Laslo Đere i Maksim Kresi će igrati na terenu broj 8 četvrti meč po redu, dok će debitant Hamad Međedović nastaviti svoj okršaj prvog kola protiv Kristofera O’Konela na terenu 9, a pre njih će se odigrati dva meča. Programi na ova dva terena počinju u 12 sati.

Takođe debitantkinja Natalija Stevanović (nekada Kostić) igraće treći meč po redu na terenu broj 18 i imaće težak zadatak protiv Karoline Pliškove.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

IZNENAĐENJE U MADRIDU: Holanđanin izbacio nekada 4. tenisera sveta!

Danski teniser Helger Rune završio je učešće na mastersu u Madridu. Nakon nešto više od dva sata, izgubio je sa...

POVEZANE OBJAVE