Direktor KLS-a se oglasio povodom izostanka licence za Partizan!

Komisija za izdavanje dozvola Košarkaške lige Srbije odbila je zahtev Partizana, zbog neizmirenih dugovanja, kao i činjenice da su ponovo izostali iz takmičenja u upravo završenoj sezoni.

U vezi sa tim se, u izjavi datoj Sport Klubu, oglasio i direktor takmičenja Aleksandar Grujin.

Partizan, Sloga, Sloboda, Radnički i Novi Pazar imaju pravo žalbe Košarkaškom Savezu Srbije, tačnije Upravnom odboru. Dakle, dobijanje dozvole za igranje u KLS za spomenutih pet klubova, među kojima je, dakle i Partizan, sada je u nadležnosti KSS, otkrio je direktor KLS-a.

Partizan, kao i ostali klubovi koji nisu dobili dozvolu, imaju pravo žalbe.

Partizan je, kao i svi klubovi KLS, dobio poziv da podnese zahtev za dobijanje dozvole za sezonu 2023/24. i dostavi svu neophodnu dokumentaciju. Nažalost, nije ispunio sve propisane uslove, a nisu ni Sloga, Sloboda, Radnički i Novi Pazar. Svakako da Partizan i preostala četiri kluba imaju pravo žalbe. Videćemo kakav će ishod da bude, odnosno koju odluku će da donese Upravni odbor KSS. Nadam se da ce klubovi ispraviti sve nepravilnosti, odnosno izvršiti svoje finansijske obaveze i da će odluka Upravnog odbora KSS biti pozitivna za sve navedene klubove, objasnio je Grujin.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE