NEVIĐENI BONUS DOBRODOŠLICE: Preuzmite 4.000 RSD potpuno BESPLATNO i ispratite Vimbldon u Meridianu!

Specijalno za Vimbldon – Meridian poklanja fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE!

S obzirom na tradiciju i šampione koje je Vimbldon „izrodio“, nije ni čudo što ovaj londonski turnir važi za nezvanično prvenstvo sveta kada je tenis u pitanju, a da postane njegov apsolutni kralj – priliku ima Novak Đoković!

Srpski teniser je prvu prepreku već preskočio, ali to je tek početak – put ka novoj tituli je zaista dug.

Ipak, za sve njegove navijače – sportska kladionica Meridian ima sjajne vesti!

Vimbldon privlači pažnju širom sveta, a Meridian je odlučio da obeleži ovaj prestižni događaj na svoj način – POKLON BONUSOM od 4.000 RSD!

Svi novoregistrovani igrači biće nagrađeni sa po 4.000 RSD, a 3.000 RSD mogu iskoristiti na celokupnoj slot ponudi, dok preostalih 1.000 RSD, razume se – ide na tiket, i to teniski!

REGISTRUJTE SE – PREUZMITE BONUS ZA VIMBLDON!

Novoregistrovani igrači mogu iskoristiti ovaj bonus na razne načine. Mogu uložiti sredstva na pojedinačne mečeve na kojima nastupaju srpski igrači, a takođe, mogu iskoristiti bonus na druge mečeve tokom turnira, jer i ove godine imamo priliku da gledamo nekolicinu teniskih asova!

Meridian je poznat po svojoj bogatoj ponudi klađenja na različite sportove, uključujući tenis, i pruža širok spektar opklada za teniske turnire poput Vimbldona. Možete se kladiti na pobednika meča, ukupan broj setova, broj gemova, tačan rezultat i mnoge druge opcije klađenja.

Registracija je brza i jednostavna, sve što treba da uradite jeste da kliknete OVDE, kreirate i verifikujete nalog – i to je to!

Bonus je vaš, a onda ste spremni za novu tenisku avanturu!

NOVO U MERIDIANU: Uplati depozit i u igri si da narednih godinu dana ne brines – svakog dana te čeka keš na Meridianbet nalogu. Sve detalje saznaj OVDE.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: Vašington zasenio Dončića i Irvinga, Dalas preokrenuo! (VIDEO)

Košarkaši Dalasa poveli su sa 2:1 u polufinalnoj seriji zapadne konferencije protiv Oklahome. Vezali su dva trijumfa, a ovaj nakon...

POVEZANE OBJAVE