PARTIZANOV FUDBALER PONOVO NESTAO BEZ TRAGA: Kaznena pravila postoje, plati i to je to

Fudbaleri Partizana nalaze se na pripremama u Sloveniji, gde usavršavaju formu za predstojeće izazove u Superligi i kvalifikacijama za Ligu konferencija na početku nove sezone.

Crno-beli sastav doživeo je već dosta promena, pošto su mnogi igrači otišli, a angažovana su, za sada, četiri nova fudbalera.

Na pripremama međutim nije Fuseni Dijabate, za kog trener Igor Duljaj ne zna gde se nalazi, kako je izjavio u intervjuu datom Telegrafu.

Imao sam kontakt sa Dijabateom, verujte i dalje ga zovem, nije mi se javio. Naći ću ga ja gde god se nalazi. Ono što ja znam Partizan je izvršio sve obaveze prema njemu. Samo neka dode, pričaćemo, znate da se takve stvari ne dešavaju samo u Partizanu već i u većim klubovima. Kaznena pravila postoje, plati i to je to, jasan je bio Duljaj.

On je istakao i da se mogu očekivati još pojačanja.

Nismo završili sa pojačanjima, tražimo još neke pozicije. Rekao sam već da je trenirati jedan tim, a igrati sa drugim je veoma teško, ali ne smemo da srljamo. Postoji dobra i loša varijanta, mi sad imamo manje i više lošu varijantu. Manje loša je da čekamo i izaberemo ono što je potrebno Partizanu. Klub radi na novim pojačanjima, blizu je tek kada potpiše i kad ga vidim. Znamo šta želimo, znam i šta ne želimo, to je jednako važno, rekao je trener Partizana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

TO BI BILO NEVEROVATNO: Grin se oglasio o spajanju oca i sina Džejmsa u Lejkersima

Košarkaši LA Lejkersa izgubili su 4:1 u prvoj rundi NBA plej-ofa protiv Denvera. Sada se mogu posvetiti potezima nakon završene...

POVEZANE OBJAVE