Pobeda Cicipasa protiv Tima u maratonskom duelu

U okviru prvog kola Vimbldona grčki teniser Stefanos Cicipas plasirao se u drugo kolo turnira nakon što je savladao Dominika Tima rezultatom  3:2 ( 3:6, 7:6 (1), 6:2, 6:7 (5), 7:6 (8).

Sada će za protivnika imati bivšeg broja jedan, Britanca Endija Marija

-Bilo je prilično stresno. Ne znam koliko smo igrali… Činilo se ja je trajalo večnost. Slično je bilo u Madridu. Dominik je tip igrača koji je spreman da iz vas izvuče najbolje. Čestitam mu na današnjoj partiji. Nije bilo dobro u drugom delu meča, bilo je kiše, izašli smo drugi dan, mislim da smo ponudili pravi šou i da ste svi zadovoljni prikazanim. Želim Dominiku sve najbolje, težak je protivnik, rekao je Cicipas.

O meču drugog kola sa Marijem rekao je:

-Očekujem da niko ne navija za mene! To nije moj prvi teniski rodeo. Podeliću nešto sa vama, gledao sam njegov put do prve titule ovde, ne mogu da zamislim šta je sve prolazio, posebno u prvom gemu. Kada je osvojio pehar, i sam sam osetio nešto posebno. Imam veliko poštovanje prema njemu. Težak protivnik, onaj veliki stadion mu je kao dnevna soba. U svakom slučaju, nikada nisam otišao tako daleko ovde da bih igrao na Centralnom terenu. Radujem se tom duelu, poručio je Cicipas.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEDOVOLJAN TRIPL DABL JOKIĆA: Lejkersi prekinuli crni niz protiv Denvera! (VIDEO)

Košarkaši Denvera nisu uspeli da iskoriste prvu meč loptu za plasman u polufinale zapadne konferencije. Lejkersi su posle 11 uzastopnih...

POVEZANE OBJAVE